Thursday, September 29, 2011

KEEP THE GRAY MATTER ACTIVE


 Let's see who's awake this morning  :)

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

8. What was the President's Name in 1975?

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many      haystacks would he have if he combined them all in another field?

____________________________________

Here are the Answers

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?

Answer: Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet. [You're not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly (hang in there sunshine!)

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere (duh!)

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President's Name in 1975?

Answer: Same as is it now - Barack Obama  [Oh, come on ...]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow  [Really now!]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.

Happy Thursday ! (Thanks David !)

18 comments:

Randy-g said...

Hell, I got a few right!

Woodsterman (Odie) said...

Oh Randy, you needed to wake up first.

Supi said...

I'm awake.

Woodsterman (Odie) said...

Supi, you're awake, but ..... ?

Scott said...

The farmer woudn't have any hay left. The other field belongs to his cousin Billy Bob!

Subvet said...

LOL! Thank God for the anonymity of the internet because I actually got two of these wrong!

Woodsterman (Odie) said...

Scotty, Not Billy Bob, I know that son of a bitch too.

Woodsterman (Odie) said...

Subvet, shhh me too.

stopsign said...

Hey I got 1 right~Give me my prize :)

Woodsterman (Odie) said...

OK Stopsign ... I have a brand new Slow sign for you.

banned said...

#9 was a bitch.

Woodsterman (Odie) said...

Banned, it's easy, you would be number one and a half ... right?

Mr.Brian S. said...

I thought the answer was Obama sucks.

Brooke said...

My ten-year-old got a few right, and now she wants more of 'em. :)

Trestin said...

So that is where all my haystacks went?

Woodsterman (Odie) said...

Mr.Brian S., just goes to show you, it's hard for us to be Obama neutral.

Woodsterman (Odie) said...

Brooke, here's one ... what's a six letter word for smart ass? :)

Woodsterman (Odie) said...

Trestin, yup got it all over ta here.